Samen stappen met Accolage

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseren we in september een groot contactmoment dat de deelnemers uit onze verschillende antennes samenbrengt. Zo willen we voornamelijk ons contact met de antennes versterken en de connectie tussen onze antennes onderling stimuleren. Na de langdurige Covid-periode en de verplichte lockdowns, vonden we het extra belangrijk om onze ouderen te motiveren om opnieuw buiten te komen en actief deel te nemen aan de samenleving. Onze grote activiteit dit jaar was dan ook bedoeld als een duwtje in de rug om hen terug naar samen buiten te brengen en hen te laten bewegen en genieten in een groene omgeving.

Daarom organiseerden we op vrijdag 17 september 2021 onze grote samenkomst

'Samen Stappen' in het Koning Boudewijnpark te Jette, met een begeleide wandeling (kort en lang) en een gezellige samenkomst achteraf in de guinguette Fabiola. Het was de ideale manier om deelnemers uit te verschillende antennes te laten kennismaken en hen samen te laten genieten van een voor velen nog onbekende, groene omgeving.

De samenkomst was een bijzonder groot succes! Meer dan 55 deelnemers uit onze verschillende antennes kwamen er samen om te genieten van een zonnige namiddag vol plezier, beweging en nieuwe contacten.

Het deed deugd om onze antennes te verenigen en om zoveel lachende gezichten bij elkaar te zien!

Met dank aan be.Source voor de financiële steun, en aan Mpact en Labolobo om onze minder mobiele deelnemers te ondersteunen.

BEKIJK de volledige foto- en videoreportage hieronder

foto's ©Bruno Achen

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten?
Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegeaan bij het invullen van het formulier.
Sluiten