Valentijnsactie

In de week van 14 februari vieren we de liefde en de vriendschap in onze antennes en verrassen we onze ouderen met een klein en liefdevol geschenkje. Zo brengen we de liefde naar meer dan 3000 ouderen die anders alleen staan.

Vorige week hebben tientallen vrijwilligers in de keukens van onze buurtantennes kleine gebakjes klaargemaakt voor onze valentijnsactie.

WhatsApp Image 2022-02-10 at 2.26.57 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-10 at 11.39.18 AM.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-11 at 1.22.50 PM.jpeg

Met een mooi geschenkpakket in de hand - met een vruchtensapje, een kindertekening, een zelfgemaakt gebakje en een liefdevol briefje - trokken de vrijwilligers op Valentijnsdag naar de verschillende Brusselse buurten om onze ouderen een bezoekje te brengen en hen te verrassen.

Valentijnsdag kan, net als de eindejaarsfeesten, het gevoel van eenzaamheid bij kwetsbare ouderen nog meer benadrukken. Daarom wilde we onze ouderen met deze actie extra in de kijker zetten, om hen extra steun en liefde te brengen. Een warm gesprek bij een kop koffie kan wonderen doen voor ouderen die anders misschien geen contact zouden hebben op Valentijn. Wij vieren de liefde, de vriendschap en het zorgen voor elkaar.

In de loop van deze week staan er nog veel bezoeken gepland bij ouderen in onze netwerken. Zo verspreiden we onze liefde nog over heel Brussel.

Een hartelijk woord van dank

Aan alle vrijwilligers die hebben deelgenomen

Aan de kinderen en leerkrachten van Basisschool Atheneum Etterbeek, Van Helmont Jette, De Goudenregen Ganshoren, en kinderopvang Harlekijntje voor de tekeningen

Aan onze lokale partner biowinkel Dolma (Elsene) voor de drankjes

Ze praten over ons! Ook de pers schreef enkele artikels over onze valentijnsactie.

LEES ze hier.

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten?
Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegeaan bij het invullen van het formulier.
Sluiten