Versterkte werking Centrum & Marollen

Fijn nieuws voor onze antennes Brussel Centrum en Marollen. In het kader van de lokale gezondheids- en welzijnscontracten (LGWC’s), gecoördineerd door OCMW Brussel en de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, kunnen de twee netwerken de komende jaren rekenen op extra financiële ondersteuning.

Met de financiering kunnen we onze burenhulpnetwerken in Brussel Stad de komende jaren blijven ondersteunen en begeleiden. In de eerste plaats blijven we natuurlijk verder inzetten op onderlinge connectie en burenhulp voor oudere en kwetsbare buurtbewoners. Nieuwe activiteiten, vormingen en acties blijven ook onderdeel van onze werking.

Met de LGWC’s hopen we onze werking nog te versterken en te verbreden door meer in te zetten op contact en samenwerking met andere lokale partners uit verschillende domeinen (ziekenfondsen, mantelzorg, digitale oplossingen etc.), en mikken we op het engageren van meer jongeren. Accolage is en zal altijd een verhaal van samenwerking blijven.

Antennbegeleidster Saïda kijkt vooruit:

"Voor de toekomst hoop ik te blijven samenwerken met andere actoren om een solidaire buurt te creëren. Ik wil eenzame personen een ontmoetingsplek bieden waar ze kunnen praten."
Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten?
Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegeaan bij het invullen van het formulier.
Sluiten