Nieuwe samenwerking met Solidaris

De werking van ons burenhulpnetwerk is altijd sterk gebaseerd op samenwerken, zowel in de buurten zelf als meer overkoepelend met andere organisaties. Begin 2022 is onze burenhulporganisatie opnieuw een fijn partnerschap rijker. Accolage gaat namelijk een nieuwe samenwerking aan met Solidaris brabant en de met haar verbonden entiteiten. De financiële steun en de geplande samenwerking op het terrein zullen ons in staat stellen om  onze lokale hulpnetwerken in Brussel te blijven ondersteunen en verder te ontwikkelen.

Concreet biedt deze samenwerking ons de kans om:

  • Ons project op grotere schaal te verspreiden en zo ons netwerk van deelnemers uit te breiden.
  • De samenwerking tussen de formele zorg (thuiszorg en ambulante diensten) en de informele zorg (zoals ons burenhulpnetwerk of de mantelzorgers) te versterken, met respect voor ons pluralistische werk op het terrein en de keuzevrijheid van elke persoon.
  • Ons werk en ons netwerk in de verschillende antennes verder te ontwikkelen, dankzij de financiële steun van de Solidaris.

​​

Wij willen wel duidelijk aangeven dat Accolage onafhankelijk en pluralistisch blijft. Het spreekt voor zich dat de deelnemers aan ons netwerk volledig vrij zijn in de keuze van hun onderlinge verzekeringsmaatschappij en van de diensten waarvan zij gebruik willen maken.

Wij zijn alvast erg blij met deze samenwerking, die ons de kans zal geven om nog meer Brusselaars, jong en oud, te laten genieten van de positieve effecten van ons netwerk. Met onze oprechte dank.

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegaan bij het invullen van het formulier.
Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van onze leuke verhalen, de laatste nieuwtjes in ons netwerk en al onze activiteiten?
Door het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven.
Oops! Er is iets misgegeaan bij het invullen van het formulier.
Sluiten